ცნობილი შეფ-მზარეულის, თეკუნა გაჩეჩილაძის გასტრონომიული მასტერკლასები.
კულინარიული გადაცემა, სადაც თეკუნამ გაგვიმხილა უამრავი პროფესიული საიდუმლო და გვასწავლა, როგორ მოვამზადოთ რესტორნის ხარისხის კერძები ჩვენი სახლის სამზარეულოში - მარტივი, სასარგებლო და, რაც მთავარია, გემრიელი.
გადაცემის ავტორი და წამყვანი თეკუნა გაჩეჩილაძე, არის პირველი ქართველი, საერთაშორისოდ აღიარებული შეფ-მზარეული, რომელმაც გაათანამედროვა ქართული სუფრა და შექმნა ე.წ. “ქართული ფიუჟენი” ( Georgian Fusion). მსოფლიოში ავტორიტეტულმა გასტრონომიულმა გამოცემებმა, იგი “ქართული ფიუჟენის დედოფლად” აიღიარა.
მან რესტორატორობა საქართველოში ერთ-ერთ პრესტიჟულ პროფესიად აქცია და დაარსა პირველი კულინარიული სკოლა.
შემოგვიერთდით Facebook-ზე